• Turtle Wax Clearvue rain repellent Полир за ветробранско стакло

Turtle Wax Clearvue rain repellent Полир за ветробранско стакло

Turtle Wax Clearvue rain repellent Полир за ветробранско стакло

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG52813/FG3998
Достапност:981
  • 320,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 

 

Полир за ветробранско стакло кој после полирањето остава заштитен слој и придонесува да нема потреба од користење на бришач. Создава невидлива бариера која прави водата и снегот да се слеваат по ветробранското стакло. Ефектот од една апликација трае 30 до 60 дена. 

Пакување - 300 ml