• Манометар

Манометар

Манометар

Производител:OtoTop
Код на продуктот:0917
Достапност:1000
  • 720,00 ден.


0 мислења Напиши мислењеПрецизен манометар за мерење притисок во гуми со метално куќиште и гумено црево.

0-7 bar.