• Неутрализатор на миризби од цигари

Неутрализатор на миризби од цигари

Неутрализатор на миризби од цигари

Производител:Dr. Marcus
Код на продуктот:DR002
Достапност:1000
  • 160,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 

Единствената технологија Neutrafresh овозможува ефективна неутрализација на непријатни миризби од цигари, тутун, пури и.т.н

Неутрализаторот на миризби од цигари не ги маскира непријатните миризби туку ги абсорбира притоа оставајќи пријатен мирис. Може да се користи за било каков непријатен мирис во домот или возилото.


300ml