• Гребач за мраз

Гребач за мраз

Гребач за мраз

Производител:Cartech
Код на продуктот:A59350
Достапност:1000
  • 120,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Гребач за мраз

Должина: 24 cm

Ширина:10,5 cm