• Peruzzo Genova за 2 велосипеди

Peruzzo Genova за 2 велосипеди

Peruzzo Genova за 2 велосипеди

Производител:Peruzzo
Код на продуктот:PE651
Достапност:1000
  • 6.600,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


·         Држач за 2 велосипеди за монтажа во караван возила, прицврстен на место на задните седишта кога ќе се отстранат.
 

МАТЕРИЈАЛ

Алуминиум

БОЈА

сива

БРОЈ НА ВЕЛОСИПЕДИ

2

МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА ПО ВЕЛОСИПЕД (KG)

15

ФИКСИРАЊЕ

вилушка

МАКСИМАЛНА ДИМЕНЗИЈА 
НА ВЕЛОСИПЕДОТ (INCH)

29"

МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА ТРКАЛАТА (MM)

Сите

МАКСИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ТРКАЛАТА (MM)

сите

РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ДЕЛОВИТЕ ЗА ПОТПОРА
НА ВЕЛОСИПЕДИ НА ДРЖАЧОТ (MM)

n.a

СИСТЕМ ЗА ЗАШТИТА НА РАМ

n.a

СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ДРЖАЧОТ 
ЗА АВТОМОБИЛОТ

нема

ДИМЕНЗИИ НА ДРЖАЧОТ (MM)

122*26*31

ТЕЖИНА (KG)

3,7

сертификати

Tuv/gs

 

Произведено во: Peruzzo Италија