• Peruzzo Padova Aluminium за 3 велосипеди

Peruzzo Padova Aluminium за 3 велосипеди

Peruzzo Padova Aluminium за 3 велосипеди

Производител:Peruzzo
Код на продуктот:PE650/3
Достапност:1000
  • 11.150,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за 3 велосипеди со монтажа на 5-та врата.

·         Со дупли горни ремени за обезбедување максиманлан сигурност на најоптеретениот дел.

·         Задни ремени со систем против отскокнување

·         Секој од 6-те ремени е тестиран до 250кг

·         Сите куки се тестирани до 350кг

·         Дупла безбедност со дупли ремени за прицврстување за рамот
 

МАТЕРИЈАЛ

Алуминиум diam.30

БОЈА

сива

БРОЈ НА ВЕЛОСИПЕДИ

3

МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА ПО ВЕЛОСИПЕД (KG)

15

ФИКСИРАЊЕ

тркала

МАКСИМАЛНА ДИМЕНЗИЈА 
НА ВЕЛОСИПЕДОТ (INCH)

28"

МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА ТРКАЛАТА (MM)

70

МАКСИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ТРКАЛАТА (MM)

1100

РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ДЕЛОВИТЕ ЗА ПОТПОРА
НА ВЕЛОСИПЕДИ НА ДРЖАЧОТ (MM)

170

СИСТЕМ ЗА ЗАШТИТА НА РАМ

нема

СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ДРЖАЧОТ 
ЗА АВТОМОБИЛОТ

нема

ДИМЕНЗИИ НА ДРЖАЧОТ (MM)

116*67*20

ТЕЖИНА (KG)

8,9

сертификати

Tuv/gs

 

Произведено во: Peruzzo Италија