• Levup Space Silver 430L

Levup Space Silver 430L

Levup Space Silver 430L

Производител:Levup
Код на продуктот:LU430S
Достапност:1000
  • 14.700,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Капацитет: 430L

Надворешни димензии: Д – 190 cm; Ш – 78 cm; В – 38 cm
Тежина на куферот: 
15 kg
Максимален товар: 
75 kg
Материјал: 
ABS + PMMA
Боја на капакот: Сива глазирана (достапен и во црна глазирана и мат сива)
Боја на долниот дел: Мат црна

Заклучување: Централно на 2 точки

Отварање: Еднострано
Монтажа на кровни носачи: Со U-стегачи или систем за брзозатегачко фиксирање
Сертификати за квалитет: City Crash Test, TÜV/GS, ISO PASS 11154
Аеродинамика: Направени тунелски тестови


*Со кровниот куфер следат ремени за прицврстување внатрешен товар       


Произведено во: LEVUP Италија

ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА