• Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG51783
Достапност:997
  • 400,00 ден.

    320,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Лесен и едноставен за користење на сите тврди површини во возилото: маска, стакла, екрани и покуќнина. Полимерна текнологија која ги привлекува нечистотиите за потоа да ги отстрани.

500ml