• Полнач со 2 USB влеза

Полнач со 2 USB влеза

Полнач со 2 USB влеза

Производител:Cartech
Код на продуктот:A29600
Достапност:1000
  • 400,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Полнач со 2 USB влеза кој овозможува истовремено полнење на 2 уреда. 

2.1 Amp