• хидраулична дигалка 8Т

хидраулична дигалка 8Т

хидраулична дигалка 8Т

Производител:Eurostil
Код на продуктот:44057
Достапност:999
  • 1.100,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Хидраулична дигалка од 8Т за сите типови возила

ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА БЕЗ РАЗЛИКА НА ВКУПНАТА СУМА НА ФИНАЛНАТА НАРАЧКА