• peruzzo BdG за 1 велосипед

peruzzo BdG за 1 велосипед

peruzzo BdG за 1 велосипед

Производител:Peruzzo
Код на продуктот:PE381
Достапност:1000
  • 2.300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за 1 велосипед кој се монтира на петта врата.

• Цврсти горни држачи за фиксирање;
• Долни каиши за прицврстување на велосипедите кои спречуваат клатење;
• 2 каиши тестирани на 250 килограми - еден;
• Сите 4 куки се тестирани на 350 килограми - еден;
• Челични токи;
• Потпора за рам што апсорбира вибрации;
• Дополнителен каиш за прицврстување на држачот за максимална безбедност;
• Едноставен за употреба.

МАТЕРИЈАЛ

челик diam.25

БОЈА

бела

БРОЈ НА ВЕЛОСИПЕДИ

1

МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА ПО ВЕЛОСИПЕД (KG)

17

ФИКСИРАЊЕ

рам

МАКСИМАЛНА ДИМЕНЗИЈА 
НА НАПРЕЧНИОТ ПРЕСЕК НА
 
РАМОТ НА ВЕЛОСИПЕДОТ (MM)

60

МАКСИМАЛНА ДИМЕНЗИЈА 
НА ВЕЛОСИПЕДОТ (INCH)

29"

МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА ТРКАЛАТА (MM)

сите

МАКСИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ТРКАЛАТА (MM)

all

РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ДЕЛОВИТЕ ЗА ПОТПОРА
НА ВЕЛОСИПЕДИ НА ДРЖАЧОТ (MM)

n.a.

СИСТЕМ ЗА ЗАШТИТА НА РАМ

има

СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ДРЖАЧОТ 
ЗА АВТОМОБИЛОТ

нема

РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ШИПКИТЕ -РАЧКИ 
ЗА ПОТПОРА НА РАМОТ(MM)

400

ДИМЕНЗИИ НА ДРЖАЧОТ (MM)

40*45*20

ТЕЖИНА (KG)

2.91

ПАКУВАЊЕ

картонска кутија


Произведено во: Peruzzo Италија.