Dr. Marcus


Lucky Top - освежувач човече

Lucky Top - освежувач човече

160,00 ден.

Lucky Top - освежувач човече

Уникатна форма на овој освежувач ќе внесе среќа и добро расположение во вашиот автомобил.Закачете г..

160,00 ден.

Абсорбер на непријатни миризби

Абсорбер на непријатни миризби

140,00 ден.

Абсорбер на непријатни миризби

Ефективно ги отстранува сите непријатни миризби од материјалите и воздухот (чад, храна, фарба, тоа..

140,00 ден.

Марамици за внатрешно стакло

Марамици за внатрешно стакло

130,00 ден.

Марамици за внатрешно стакло

Овие марамчиња се дизајнирани за чистење и на сите внатрешни стаклени површини во возилата. Отстра..

130,00 ден.

Марамици за кожа

Марамици за кожа

150,00 ден.

Марамици за кожа

Овие марамчиња се дизајнирани за чистење и освежување на кожните седишта и останатите кожни делови ..

150,00 ден.

марамици за пластични површини

марамици за пластични површини

130,00 ден.

марамици за пластични површини

Марамици за одржување на пластични површини на ентериерот во возилата, чистат, одмастуваат и д..

130,00 ден.

Марамици за пластични површини - мат

Марамици за пластични површини - мат

Марамици за одржување на пластични површини на ентериерот во возилата, чистат, одмастуваат и о..

130,00 ден.

Млеко за маска

Млеко за маска

280,00 ден.

Млеко за маска

Благодарение на напредната технологија, Dr.Marcus Titanium Cockpit Milk ефикасно го чисти кокпитот ..

280,00 ден.

Освежувач Aircan

Освежувач Aircan

150,00 ден.

Освежувач Aircan

Aircan е освежувач сместен во мала, шарена кутија. Достапен во 9 мириси базиран е на органски матери..

150,00 ден.

Освежувач Cocktail

Освежувач Cocktail

50,00 ден.

Освежувач Cocktail

Сочни, овошни и кремасти коктели сервирани во вашето возило - звучи многу добро!Совршено искомбинир..

50,00 ден.

Освежувач Easy Clip
Sale

Освежувач Easy Clip

130,00 ден.80,00 ден.

Освежувач Easy Clip

Со овој освежувач, лесно ќе додадете стилска точка во својот автомобил. Со својот деликатен дизајн ..

130,00 ден.80,00 ден.

Освежувач Ecolo

Освежувач Ecolo

130,00 ден.

Освежувач Ecolo

Ecolo е освежувач во форма на стаклено шише со дрвена тапа кој може да виси на ретровизор или кука..

130,00 ден.

Освежувач Fresh Bag

Освежувач Fresh Bag

100,00 ден.

Освежувач Fresh Bag

Мултифункционален освежувач кој може да се смести во автомобил, канцеларија или дом. Вреќичката из..

100,00 ден.

ОСВЕЖУВАЧ FRESH BAG XXL

ОСВЕЖУВАЧ FRESH BAG XXL

130,00 ден.

ОСВЕЖУВАЧ FRESH BAG XXL

Со оваа XXL верзија од вашиот омилен освежувач, ќе добиете уште подолготраен мирис, до 65 дена. Мул..

130,00 ден.

Освежувач Oriental

Освежувач Oriental

50,00 ден.

Освежувач Oriental

Чувствувајте се како на ориентален одмор секогаш кога ќе влезете во вашето возило!Овој освежувач н..

50,00 ден.

Освежувач Senso Deluxe

Освежувач Senso Deluxe

220,00 ден.

Освежувач Senso Deluxe

Гел формула со применети најдобри француски парфеми, гарантира долготраен и пријатен мирис кој тра..

220,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 36 (3 страни)