Четки

Четки2 Специјални четки за детали

2 Специјални четки за детали

70,00 ден.

2 Специјални четки за детали

Овој сет содржи 2 специјални четки за детали: ЧЕЛИЧНА: За отстранување на корозија и оксидиран ..

70,00 ден.

3 Специјални четки за детали

3 Специјални четки за детали

150,00 ден.

3 Специјални четки за детали

Овој сет содржи 3 специјални четки за детали: ЧЕЛИЧНА: За отстранување на корозија и оксидиран ..

150,00 ден.

Гребач за мраз со четка 50cm

Гребач за мраз со четка 50cm

130,00 ден.

Гребач за мраз со четка 50cm

Двостран гребач за мраз со четка и долга рачка Димензии: 50cm x10cmДимензии на четката: 16cm ..

130,00 ден.

Гребач за мраз со четка на развлекување, 110cm
Sale

Гребач за мраз со четка на развлекување, 110cm

600,00 ден.380,00 ден.

Гребач за мраз со четка на развлекување, 110cm

Гребач за мраз + четка, со алуминиумска, телескопска рачка која се продолжува. Должина: 70cm -..

600,00 ден.380,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 30cm

Гребач за мраз со четка, 30cm

110,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 30cm

Двостран гребач за мраз со четка и кратка рачкаДимензии: 30cm x 10cmДимензии на четката: 12cm x 6cm ..

110,00 ден.

гребач за мраз со четка, 50cm

гребач за мраз со четка, 50cm

250,00 ден.

гребач за мраз со четка, 50cm

Краток, модерен гребач со четка и мека рачка Димензии: 50cm x 9cmДимензии на четката: 20cm x ..

250,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 60cm

Гребач за мраз со четка, 60cm

275,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 60cm

Краток, модерен гребач со четка и мека рачка Димензии: 60cm x10cmДимензии на четката: 20cm x ..

275,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 65cm

Гребач за мраз со четка, 65cm

480,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 65cm

Гребач за мраз изработен од квалитетен АBS материјал, интегрирана четка и мека рачкаДимензии: 65cm ..

480,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 65cm

Гребач за мраз со четка, 65cm

530,00 ден.

Гребач за мраз со четка, 65cm

Гребач за мраз со интегрирана четка и мека рачка Димензии: 65cm x10cmДимензии на четката: 19c..

530,00 ден.

Сет за нега на возила - розев

Сет за нега на возила - розев

600,00 ден.

Сет за нега на возила - розев

Сетот содржи: 2 во 1 микрофибер пад за миењеМрежеста страна - отстранува твр..

600,00 ден.

Сет за нега на возила - син

Сет за нега на возила - син

600,00 ден.

Сет за нега на возила - син

Сетот содржи:2 во 1 микрофибер пад за миењеМрежеста страна - отстранува тврдоглави дамки о..

600,00 ден.

Четка за миење

Четка за миење

370,00 ден.

Четка за миење

Оваа четка има ултра меки влакна кои нема да ги изгребат површините и долга рачка што ќе го направи ..

370,00 ден.

Четка за миење возила со телескопска рачка

Четка за миење возила со телескопска рачка

Оваа четка за миење има лесна, алуминиумска, телескопска рачка која се издолжува и до 300 cm и е иде..

1.800,00 ден.

Четка за миење со приклучок за црево

Четка за миење со приклучок за црево

Четка за миење возила со меки и цврсти влакна, приклучок за црево и славина за вклучување и исклучув..

300,00 ден.

Четка за миење со телескопска рачка

Четка за миење со телескопска рачка

Оваа четка за миење има лесна, телескопска рачка која се издолжува и до 128 cm и е идеална за миење ..

700,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 21 (2 страни)