Велосипедски држачи

Велосипедски држачиmenabo Top Bike за 1 велосипед

menabo Top Bike за 1 велосипед

1.500,00 ден.

menabo Top Bike за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Без систем за заклучување.  Те..

1.500,00 ден.

Cool bike rack држач за на ѕид

Cool bike rack држач за на ѕид

2.300,00 ден.

Cool bike rack држач за на ѕид

Cool bike rack е држач за велосипед кој се поставува на ѕид. Практично решение за складирање на ве..

2.300,00 ден.

K39 Sagittar за 1 велосипед

K39 Sagittar за 1 велосипед

3.900,00 ден.

K39 Sagittar за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Максимална носивост: 15 kgМаксимална..

3.900,00 ден.

Menabo Asso  за 1 велосипед

Menabo Asso за 1 велосипед

4.100,00 ден.

Menabo Asso за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. ..

4.100,00 ден.

Menabo Bike Pro  за 1 велосипед

Menabo Bike Pro за 1 велосипед

2.800,00 ден.

Menabo Bike Pro за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Без систем за заклучување.  Те..

2.800,00 ден.

Menabo Biki за 3 велосипеди

Menabo Biki за 3 велосипеди

2.650,00 ден.

Menabo Biki за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

2.650,00 ден.

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

5.850,00 ден.

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на џип возилото, на резервната гума. Без систе..

5.850,00 ден.

menabo Huggy Lock за 1 велосипед

menabo Huggy Lock за 1 велосипед

2.400,00 ден.

menabo Huggy Lock за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. Т..

2.400,00 ден.

menabo Iron за 1 велосипед

menabo Iron за 1 велосипед

3.000,00 ден.

menabo Iron за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. ..

3.000,00 ден.

menabo Juza за 1 велосипед

menabo Juza за 1 велосипед

4.800,00 ден.

menabo Juza за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. Т..

4.800,00 ден.

menabo Logic 3 за 3 велосипеди

menabo Logic 3 за 3 велосипеди

8.800,00 ден.

menabo Logic 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

8.800,00 ден.

menabo Logic за 2 велосипеди

menabo Logic за 2 велосипеди

7.500,00 ден.

menabo Logic за 2 велосипеди

Држач за 2 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

7.500,00 ден.

menabo Main за 3 велосипеди

menabo Main за 3 велосипеди

3.900,00 ден.

menabo Main за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

3.900,00 ден.

menabo Marius за 3 велосипеди

menabo Marius за 3 велосипеди

4.500,00 ден.

menabo Marius за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на кука. Без систем за заклучувањ..

4.500,00 ден.

menabo Mistral за 3 велосипеди

menabo Mistral за 3 велосипеди

3.500,00 ден.

menabo Mistral за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

3.500,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 96 (7 страни)