Екстериер

Екстериер Полир во боја
Sale

Полир во боја

270,00 ден.216,00 ден.

Полир во боја

Полир во боја од 300 ml со повеќе нијанси за полирање на автомобил. Содржи колор пигменти за пополну..

270,00 ден.216,00 ден.

Carnauba восочна паста за полирање
Sale

Carnauba восочна паста за полирање

580,00 ден.464,00 ден.

Carnauba восочна паста за полирање

Соеднинение од Бразилски карнауба восок и напредна хемија за заштита ја прават оваа паста совршена ..

580,00 ден.464,00 ден.

MAX Power Шампон со 3 нивоа на чистење
Sale

MAX Power Шампон со 3 нивоа на чистење

850,00 ден.680,00 ден.

MAX Power Шампон со 3 нивоа на чистење

MAX Power, шампон за возила кој овозможува прилагодување на моќта на чистење зависно од потребата.&..

850,00 ден.680,00 ден.

Original Паста за полирање
Sale

Original Паста за полирање

400,00 ден.320,00 ден.

Original Паста за полирање

Пастата содржи одбрани силикони за едноставно нанесување и лесно вадење. Нејзината формула дозволув..

400,00 ден.320,00 ден.

Perfect Finish Восок со висок сјај + гратис апликатор
Sale

Perfect Finish Восок со висок сјај + гратис апликатор

Овој восок е спој на високосјајни, отпорни полимери и восоци, без абразиви кои даваат висок и длабо..

320,00 ден.220,00 ден.

Perfect Finish спреј за стакло + ГРАТИС МИКРОФИБЕРНА КРПА
Sale

Perfect Finish спреј за стакло + ГРАТИС МИКРОФИБЕРНА КРПА

Отстранува нечистотии, масни наслаги и дамки од стаклени површини. Остава површина отпорна на дожд ..

250,00 ден.180,00 ден.

Red rubbing Паста за полирање
Sale

Red rubbing Паста за полирање

400,00 ден.320,00 ден.

Red rubbing Паста за полирање

Оваа паста е наменета за полирање на големи површини на каросеријата на кои им е потребна реставраци..

400,00 ден.320,00 ден.

Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален
Sale

Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

440,00 ден.352,00 ден.

Redline - спреј за чистење фелни PH неутрален

Единствено PH неутрално средство за чистење фелни кое преминува во црвено додека отстранува не..

440,00 ден.352,00 ден.

Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај
Sale

Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај

480,00 ден.384,00 ден.

Renew polish Полир за реставрација на боја и сјај

Решение за реставрација на бојата и нејзиниот сјај, во еден чекор. Лесно отстранува гребаници, греб..

480,00 ден.384,00 ден.

Streak free wash & wax - шампон со восок без потреба од сушење
Sale

Streak free wash & wax - шампон со восок без потреба од сушење

Шампон за возила со единствен катјонски средство за плакнење кое одбива вода. Прави водните капки д..

300,00 ден.240,00 ден.

Turtle Wax  Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок
Sale

Turtle Wax Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок

Единствениот производ кој отстранува гребаници и ја заштитува третираната површина во исто време. Ф..

520,00 ден.416,00 ден.

Turtle Wax Black Box -сет за полирање
Sale

Turtle Wax Black Box -сет за полирање

1.350,00 ден.1.080,00 ден.

Turtle Wax Black Box -сет за полирање

Ексклузивна колекција од комплементарни производи специјално формулирани да ја задржат црната боја н..

1.350,00 ден.1.080,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Sealant восок
Sale

Turtle Wax Hybrid Sealant восок

580,00 ден.464,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Sealant восок

Производот за кој зборува цела автомобилска интернет заедница!Turtle Wax Hybrid Sealant восокот с..

580,00 ден.464,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Solutions Керамички восочен спреј

Turtle Wax Hybrid Solutions Керамички восочен спреј

  -Само испрскајте, се суши без никакви траги, го забрзува сушењето.-Содржи синтетички вос..

1.200,00 ден.

Turtle Wax Hybrid Solutions Керамички полир и восок

Turtle Wax Hybrid Solutions Керамички полир и восок

      -Се во една формула: Корекција на боја, восочен слој и зашт..

1.200,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 91 (7 страни)