• Сет за репарирање гребаници

Сет за репарирање гребаници

Сет за репарирање гребаници

Производител:Cartech
Код на продуктот:A6578
Достапност:997
  • 300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Полир за фарови специјално формулиран за чистење и полирање на сите видови пластични фарови или други пластични делови со цел да се добие кристално чиста, траспарентна и сјајна површина. Со користење на овој производ се постигнува подобра видливост при возењето како резултат на чистите фарови.

Одлична формула за отстранување помали гребнатинки и тврдокорни и масни дамки од фаровите или други пластични површини