• Средство за чистење и нега на кожа

Средство за чистење и нега на кожа

Средство за чистење и нега на кожа

Производител:Cartech
Код на продуктот:A6570
Достапност:998
  • 240,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Leather care 2 во 1 е млеко за нега на кожени површини со нежни потхранувачки агенси кои навлегуваат во структурата на кожата и ја негуват притоа превенирајќи бледеење и напукнување. Ефектот кој се добива е чист, мек и сјаен кожен ентериер

250мл