• Инка флексибилна

Инка флексибилна

Инка флексибилна

Производител:Cartech
Код на продуктот:A32914
Достапност:982
  • 250,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Пластична инка која се продолжува од 9 до 18цм

Со жлеб во кој влегува отвор од шише со дијаметар од 20 до 45мм за олеснето преточување.