•  Menabo Yelo за 6 пара скии

Menabo Yelo за 6 пара скии

Menabo Yelo за 6 пара скии

Производител:Menabo
Код на продуктот:M1116
Достапност:999
  • 7.000,00 ден.

    5.800,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.
Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic) или 4 сноуборд даски. 
Максимална носивост: 42 kg
Со систем за заклучување. 
Димензии: Д - 82 cm; Ш - 6 cm; В - 13 cm

Тежина: 4.3 kg
Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h 
Минимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 70 cm
Максимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 90 cm
Материјал: Алуминиум
Сертификати за квалитет: TUV/GS, City Crash Test

Произведено во: Menabo Италија