• Додатен ретровизор

Додатен ретровизор

Додатен ретровизор

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E6775
Достапност:996
  • 100,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење

Монтажа над вашиот постоечки ретровизор. Ги открива "мртвите" агли. Наоѓа примена кај патничките возила и возилата за авто школи. Универзално помагало за безбедно возење.