• Ластици за товар со 2 куки 2x200 cm

Ластици за товар со 2 куки 2x200 cm

Ластици за товар со 2 куки 2x200 cm

Производител:OtoTop
Код на продуктот:14072
Достапност:999
  • 210,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


2 ластици за товар со 2 метални безбедносни куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на предмети.
Должина: 200 cm