• Каиши за багаж 2х2.5m

Каиши за багаж 2х2.5m

Каиши за багаж 2х2.5m

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E6748
Достапност:983
  • 140,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Два каиши за прицврстување товар со должина 2.5m. 
Производот е повеќенаменски, за прицврстување на предмети по ваша потреба. 

Состав: метал, полиестер