• Гумена патосница - петто парче

Гумена патосница - петто парче

Гумена патосница - петто парче

Производител:Rigum
Код на продуктот:RI101
Достапност:999
  • 390,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Гумена патосница за просторот меѓу задните две седишта.

* Изработена од висококвалитетна гума

* Долгогодишна истрајност

* Без мирис

* Лесна за чистење

* 1 парче

* Произведени во Rigum – Чешка