• Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

Green Valley Rider 4 за 4 пара скии

Производител:Green Valley
Код на продуктот:AU160504
Достапност:999
  • 6.000,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за скии кој се монтира на алуминиумски (или челични со доплата*) кровни носачи со брз систем на монтажа, на проклизување.

Соодветен за:

Стандардни скии - 4 пара

Carving - 3 пара

Cross Country - 5 пара

Сноуборд - 2 пара

Со систем за заклучување. 
Должина: 42 cm
Материјал: Алуминиум
Сертификати за квалитет: TUV/GS


Произведено во Италија

*Доколку сакате држачот да се монтира на челични кровни носачи, доплатата за адаптер е 1.500 денари.