Thule


Thule Backpac за 2 велосипеди

Thule Backpac за 2 велосипеди

21.000,00 ден.

Thule Backpac за 2 велосипеди

 * Носач на велоспиди со флексибилна платформа дизајниран за комби возила, мини автобуси и пов..

21.000,00 ден.

Thule Clip On за 3 велосипеди

Thule Clip On за 3 велосипеди

9.900,00 ден.

Thule Clip On за 3 велосипеди

 * Едноставно се поставува на петата врата со систем на преклопување* Сите делови кои се во до..

9.900,00 ден.

Thule Force XT L Black - 450L

Thule Force XT L Black - 450L

33.000,00 ден.

Thule Force XT L Black - 450L

* Лесен за монтажа со системот за брза монтажа PowerClick. Вградениот индикатор при монт..

33.000,00 ден.

Thule Force XT Sport Black 300L

Thule Force XT Sport Black 300L

27.000,00 ден.

Thule Force XT Sport Black 300L

* Максимална искористивост на просторот благодарение на долгиот но тесен дизајн.* Лесен за монтажа ..

27.000,00 ден.

Thule Force XT XL Black - 500L

Thule Force XT XL Black - 500L

36.000,00 ден.

Thule Force XT XL Black - 500L

* Лесен за монтажа со системот за брза монтажа PowerClick. Вградениот индикатор при монт..

36.000,00 ден.

Thule Free Ride за 1 велосипед

Thule Free Ride за 1 велосипед

5.600,00 ден.

Thule Free Ride за 1 велосипед

 * Лесно и цврсто прицврстување на велосипедот поради стабилниот држач на рамот* Тркалото е цв..

5.600,00 ден.

Thule Motion XT L Titan Glossy 450L

Thule Motion XT L Titan Glossy 450L

39.500,00 ден.

Thule Motion XT L Titan Glossy 450L

* Лесен за монтажа со системот за брза монтажа PowerClick. Вградениот индикатор при монт..

39.500,00 ден.

Thule Motion XT XL Titan Glossy 500L

Thule Motion XT XL Titan Glossy 500L

42.500,00 ден.

Thule Motion XT XL Titan Glossy 500L

* Лесен за монтажа со системот за брза монтажа PowerClick. Вградениот индикатор при монт..

42.500,00 ден.

Thule Motion XT XXL Titan Glossy 610L

Thule Motion XT XXL Titan Glossy 610L

55.000,00 ден.

Thule Motion XT XXL Titan Glossy 610L

* Лесен за монтажа со системот за брза монтажа PowerClick. Вградениот индикатор при монт..

55.000,00 ден.

Thule Pro Ride Black за 1 велосипед

Thule Pro Ride Black за 1 велосипед

9.800,00 ден.

Thule Pro Ride Black за 1 велосипед

* Посебно обликуваниот држач за рамот и подлогата за тркалата автоматски го поставуваат вашиот вело..

9.800,00 ден.

Thule Pro Ride Gray за 1 велосипед

Thule Pro Ride Gray за 1 велосипед

8.700,00 ден.

Thule Pro Ride Gray за 1 велосипед

* Посебно обликуваниот држач за рамот и подлогата за тркалата автоматски го поставуваат вашиот велос..

8.700,00 ден.

Thule Race Way за 2 велосипеди

Thule Race Way за 2 велосипеди

21.600,00 ден.

Thule Race Way за 2 велосипеди

* Сигурен и едноставен за користење, носач кој се поставува на петата врата на автомобилот * Максим..

21.600,00 ден.

Thule Race Way за 3 велосипеди

Thule Race Way за 3 велосипеди

23.600,00 ден.

Thule Race Way за 3 велосипеди

* Сигурен и едноставен за користење, носач кој се поставува на петата врата на автомобилот * Максим..

23.600,00 ден.

Thule Touring Alpine Black 430L

Thule Touring Alpine Black 430L

31.000,00 ден.

Thule Touring Alpine Black 430L

* Лесен за монтажа со системот за брза монтажа* Со двострано отварање за лесен и брз пристап до това..

31.000,00 ден.

Thule Touring Alpine Titan matte 430L

Thule Touring Alpine Titan matte 430L

28.000,00 ден.

Thule Touring Alpine Titan matte 430L

* Лесен за монтажа со системот за брза монтажа* Со двострано отварање за лесен и брз пристап до това..

28.000,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 18 (2 страни)