ОСТАНАТИ УСЛУГИ

Полирање на возила 


Еуростил работи од 1998 година.

* Процедурата на полирање е долготрајна и бара големо искуство. Третманот трае од 3 до 4 часа.
* Користиме исклучиво политури Turtle Wax (Англија) - најстариот бренд во светот за производствона полир пасти и млеко.
* Користиме полир машини со точно одреден број на вртежи и многудруги алатки и помагала.
* Краен ефект: блескав сјај на лакот со наненсена восочназаштита, филм кој трае и над една година доколку возилото не се пере во перални со пени и пестициди кои го одстрануваат восокот.
* По полирањето, препорачуваме редовно миење на возилото со Turtle Wax или
Dr.Marcus восочен шампон.

Перење на автонавлаки

На барање на нашите клиенти почнавме со нешто ново, комплетна услуга перење наавтонавлаки.

* Се вадат автонавлаките од наша страна, се перат, се корегираат некои мали недостатоци доколку ги има како на пример замена на скинати ластици и слично.
* Потоа се монтира чистата навлака. Целата процедуратрае еден до два дена. Сето ова го добивате за симболична цена.
* Нашите автонавлаки со соодветно перење и стручно монтирање имаат долг век на траење.

Полирање на фарови


Полирањето на автомобилски фарови вршиме со употреба на специјални, професионални средства, полири, машинии полир падови. Резултатот се комплетно реставрирани фарови – се враќа јасностана бледите и пожолтени предни светла, а со тоа е зголемена видливоста при возење.