АВТОНАВЛАКИ

Главна дејност на Еуростил е производство на автонавлаки и тоа исклучително како специјализиран погон кој за 26 годишно искуство има достигнато лепеза со над 2000 оригинални кројки кои во комбинација со високо квалитетни материјали даваат спој на убав и квалитетен производ. Изработуваме навлаки за лесни возила, комби возила, џипови, камиони, автобуси, вилушкари, авиони (од специјален азбестен материјал) и.т.н. Материјалите се увезуваат од Германија, Франција, Италија, од фабрики кои изработуваат тапацир за седишта за сите автомобилски компании во светот. Материјалите и дезените се во голем избор. Производството на автонавлаки, брендот Еуростил го прави препознатлив како лидер на оваа гранка во регионот и пошироко.


Изработката се врши откако претходно ќе се изберат дезен и материјал од страна на купувачот. Возилото препорачливо е да се види и да се спореди шаблонски затоа што поновите типови на возила можат да бидат со различни типови на седишта, односно едно исто возило да има повеќе видови на седишта.

Автонавлаките се изработуваат и монтираат веднаш, максимум 1-2 часа за купувачи од внатрешноста односно следниот ден за купувачи од Скопје. Монтажата е бесплатна и препорачуваме да ја извршат наши стручни монтажери од причина што само добро монтирана и затегната навлака трае повеќе години. Практичен дел е тоа што автонавлаката може да се извади, испере и повторно да се монтира. Нашите вработени најљубезно ке ви помогнат во изборот на најдоброто решение - која боја и дезен ќе одговараат за вашето возило. Погонот за производство се наоѓа во населба Железара и работи секој работен ден од 08:00 до 20:00 часот и сабота од 08:00 до 15:00 часот. За подетални информации контактирајте не на телефоните (02) 2612-566 и 2619-611.

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     EURO-STIL     

EURO-STIL      EURO-STIL      EURO-STIL      EURO-STIL     

EURO-STIL      EURO-STIL      EURO-STIL      EURO-STIL     

EURO-STIL      EURO-STIL      EURO-STIL      EURO-STIL     

EURO-STIL      EURO-STIL      EURO-STIL      EURO-STIL     

Нема продукти во оваа категорија.