• Полир за метални и хромирани површини

Полир за метални и хромирани површини

Полир за метални и хромирани површини

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG7632
Достапност:15
  • 340,00 ден.

    272,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


All Metal Polish на Turtle Wax ги обновува сите метални и хромирани површини со што дава комплетно нов изглед на површината.

Благо абразивните чистачи и агентите за полирање ги отстрануваат зарѓаните и катраносаните остатоци, оксидацијата и нечистотијата,  оставајќи неверојатен сјај. 

Пакување: 300ml