• Коректор за гребаници

Коректор за гребаници

Коректор за гребаници

Производител:Cartech
Код на продуктот:A6862
Достапност:Out Of Stock
  • 250,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење


Пенкало - коректор за репарирање и маскирање помали гребнатини и оштети на бојата. 

Начин на употреба:
Исчистете ја површината која сакате да ја третирате.
Протресете го коректорот и притиснете за да се навлажни врвот.
Тестирајте го производот на мала, скриена површина за да се уверите дека бојата е соодветна.
Нанесете од производот на оштетеното место.
Отстранете го вишокот.
Оставете ја површината да се исуши од 1 до 48 часа.

Напомена: Овој производ нема да отстрани подлабоки гребнатини, само ќе ги маскира.

Достапни бои: Бела, Сребрена, Црна и Сина