• Спреј за клима 400ml

Спреј за клима 400ml

Спреј за клима 400ml

Производител:OtoTop
Код на продуктот:5596
Достапност:998
  • 350,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Дезинфекциско средство и отстранувач на мирис од мувла во автомобилските системи за климатизација.

Начин на употреба:
Ставете ја млазницата директно во отворите за климатизација колку што може подлабоко и прскајте со моторот исклучен. Оставете да поминат 20 минути пред да ја рестартирате циркулацијата на воздухот.

За посилен ефект, отстранете го првиот анти-полен филтер, а потоа запалете го автомобилот и вклучето го климатизерот на ладна позиција. Испрскајте добра количина од спрејот во излезите на климатизерот и со користење на прекинувачот А/
C
прилагодете го протокот на воздух во сите работни позиции. Оставете да поминат 20 минути, а потоа повторете ја операцијата.