• CARBON 320L

CARBON 320L

CARBON 320L

Производител:Menabo
Код на продуктот:BA320
Достапност:1000
  • 7.600,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Капацитет: 320L

Надворешни димензии: Д – 130 cm; Ш – 78 cm; В – 35 cm
Тежина на куферот: 12
 kg
Максимален товар: 50
 kg
Материјал: PP
Боја на капакот: Карбон
Боја на долниот дел: Мат црна
Заклучување: Централно
Отварање: Од една страна
Монтажа на кровни носачи: Со U-приклучок на шрафење
Сертификати за квалитет: TUV/GS
Аеродинамика: Направени тунелски тестови

Произведено во:
 Италија


ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ПОРАДИ ГАБАРИТНИТЕ ДИМЕНЗИИ