• Спреј за клима

Спреј за клима

Спреј за клима

Производител:Cartech
Код на продуктот:A6743
Достапност:999
  • 300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Елиминира бактерии, го продолжува животниот век на климата, отстранува прашина и нечистотија, елиминира непријатни миризби.

Начин на употреба: 

  1. Протресете го шишето.
  2. Исклучете ја климата. 
  3. Наместете ја цевката и прскајте. 
  4. Оставете го производот 20 минути да делува. 
  5. Отворете ги вратите од возилото. 
  6. Вклучете ја климата на најсилно и оставете ја да работи 20 минути.