•  Turtle Wax Streak Free Wash & Wax шампон

Turtle Wax Streak Free Wash & Wax шампон

Turtle Wax Streak Free Wash & Wax шампон

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG51798
Достапност:20
  • 300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Turtle Wax Streak Free Wash & Wax е еден од најнапредните производи за миење автомобили на Turtle Wax. Содржи додадено катјонско средство за плакнење за активно одбивање на вода и забрзување на времето на сушење. Неговите својства за само-плакнење обезбедуваат да не останат остатоци од детергенти на површината на бојата за да предизвикаат ленти. Streak Free Wash & Wax содржи активни детергенти кои отстрануваат секакви нечистотии оставајќи сјајна завршница.

Пакување - 500 ml