• Типска патосница за багажник Skoda Fabia I Хечбек 00-07

Типска патосница за багажник Skoda Fabia I Хечбек 00-07

Типска патосница за багажник Skoda Fabia I Хечбек 00-07

Производител:Rigum
Код на продуктот:834253
Достапност:1000
  • 1.700,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Гумена патосница за багажниот простор, типска, по мерка на возилото.

* Изработена од висококвалитетна гума

* Долгогодишна истрајност

* Со подигнати рабови кои спречуваат разнесување на нечистотии низ ентериерот на возилото

* Без мирис

* Лесна за чистење

* Произведени во Rigum – Чешка ПРОЗИВОДОТ НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА