• Универзален потпирач за раце

Универзален потпирач за раце

Универзален потпирач за раце

Производител:Eurostil
Код на продуктот:AK05
Достапност:1000
  • 900,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Универзален потпирач за раце (централна конзола).

Со кожна прилагодувачка потпора, простор за складирање и пепелник.