• Сијалички за позиција LED - Т10 - 12V

Сијалички за позиција LED - Т10 - 12V

Сијалички за позиција LED - Т10 - 12V

Производител:Eurostil
Код на продуктот:AK13
Достапност:1000
  • 200,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Две сијалички за позиција - T10 - 12V - 60/55W