• Церади

Церади

Церади

Производител:OtoTop
Код на продуктот:280091-280092
Достапност:1000
  • 1.100,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење

Церади за мотори кои се со висок квалитет. Отпорни на ултравиолетови зраци, 100% водоотпорни, 100% рефлектирачки. 

Се употребуваат за заштита на мотори од сонце во летниот период или од снег во зима.


Достапни димензии:

М - 203x119x89 cm

L - 246x127x105 cm