• Штитник од сонце - Ласер 140x70 cm

Штитник од сонце - Ласер 140x70 cm

Штитник од сонце - Ласер 140x70 cm

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67858
Достапност:999
  • 330,00 ден.


0 мислења Напиши мислењеШтитник од сонце со ласер рефлекција за преден ветробран кој се поставува со две вакуум гумички. 100% рефлективност.
Димензии: 140х75 cm