• K39 Mark држач за 3 велосипеди

K39 Mark држач за 3 велосипеди

K39 Mark држач за 3 велосипеди

Производител:Menabo
Код на продуктот:KA403
Достапност:996
  • 6.000,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата.
Без систем за заклучување. 
Максимална носивост: 45 kg

Максимална тежина по велосипед: 15 kg
Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h 
Материјал:
Алуминиум + челикПроизведено во: K39 Италија