• Farad Hilo Plus за каравански и интегрални носачи

Farad Hilo Plus за каравански и интегрални носачи

Farad Hilo Plus за каравански и интегрални носачи

Производител:Farad
Код на продуктот:FA/HILOPLUS
Достапност:1000
  • 5.000,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Телескопски кровни носачи за возила со каравански или интегрални вградени носачи. Сет од две шипки со механизми соодветни за возилото.

Со кодиран систем за заклучување. 

Шипките се телескопски и се должински прилагодливи за сите возила. 

Максимална носивост: 75kg

Материјал: Челик
Сертификати за квалитет: TUV/GS


Произведено во: Farad Италија


Напомена: Задолжително е клиентот да не контактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме компитабилноста на носачите за неговото возило.