• K39 King Алуминиумски кровни носачи

K39 King Алуминиумски кровни носачи

K39 King Алуминиумски кровни носачи

Производител:Menabo
Код на продуктот:KA821
Достапност:999
  • 4.400,00 ден.


0 мислења Напиши мислењеКровни носачи за возила со фабрички вградени шипки, залепени за кровот
Со систем за заклучување.
Димензи
ја: 112 cm
Максимална носивост:
100 kg
Максимална брзина на возење со монтирани кровни носачи: 130 km/h
Материјал: Алуминиум
Сертификати за квалитет: TUV/GS

Произведено во: K39 Италија


Напомена: Задолжително е клиентот да не контактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме компитабилноста на носачите за неговото возило.