• K39 Rapid Алуминиумски кровни носачи

K39 Rapid Алуминиумски кровни носачи

K39 Rapid Алуминиумски кровни носачи

Производител:Menabo
Код на продуктот:KA831
Достапност:999
  • 2.500,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Кровни носачи за возила со фабрички вградени шипки, одделени од кровот
Без систем за заклучување.
Димензии:
телескопски до распон од 85 до 135cm
Максимална носивост: 90 kg
Максимална брзина на возење со монтирани кровни носачи: 130 km/h
Материјал: Алуминиум
Сертификати за квалитет: TUV/GS

Произведено во: K39 Италија


Напомена: Задолжително е клиентот да не контактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме компитабилноста на носачите за неговото возило.