• K39 Sagittar за 1 велосипед

K39 Sagittar за 1 велосипед

K39 Sagittar за 1 велосипед

Производител:Menabo
Код на продуктот:KA302
Достапност:996
  • 4.500,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи. 

Максимална носивост: 15 kg

Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h 

Компитабилен за округли рамови од 15 до 65mm

Компитабилен за овални рамови со максимална димензија 60x100mm

Масимална широчина на тркалото: 51mm
Материјал на горниот дел:
Челик

Материјал на пругата за тркалата: Алуминиум

Систем за заклучување: Заклучување на велосипедот за држачот и држачот за кровните носачи

Монтажа: со систем за проклизување низ кровните носачи или U кука

Произведено во: К39 Италија