• Peruzzo Roda држач за велосипед за на ѕид

Peruzzo Roda држач за велосипед за на ѕид

Peruzzo Roda држач за велосипед за на ѕид

Производител:Peruzzo
Код на продуктот:PE342
Достапност:1000
  • 550,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


  • Држач за велосипед за на ѕид.
  • Носивост: 20 кг
  • Материјал: Челик
        Произведено во: Peruzzo Италија