• Неутрализатор на миризби од миленици

Неутрализатор на миризби од миленици

Неутрализатор на миризби од миленици

Производител:Dr. Marcus
Код на продуктот:DR001
Достапност:1000
  • 220,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 

Единствената технологија Neutrafresh овозможува ефективна неутрализација на непријатни миризби од миленичиња вклучувајќи измет, храна и.т.н.

Неутрализаторот на миризби за миленичиња не ги маскира непријатните миризби туку ги абсорбира притоа оставајќи пријатен мирис. Може да се користи за било каков непријатен мирис во домот или возилото.


300ml