• Wet 'n black Спреј за гуми

Wet 'n black Спреј за гуми

Wet 'n black Спреј за гуми

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG4478
Достапност:997
  • 320,00 ден.

    256,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Спреј за сјаен изглед на вашите гуми кој ги заштитува од UV зраци и спречува напукнување.

Ова средство овозможува врвен црн, долготраен и сјаен завршеток за ѕидовите на вашите пневматици. Не е потребно пребришување и е многу лесно за употреба. Неговата специјална формула која бргу се суши овозможува заштита на бојата на каросеријата. Ова средство исто така е иделно за користење на браниците и украсните делови, а во исто време ги заштитува од бледеење и пукање предизвикани од штетните UV зраци и лошите временски услови.

Начин на употреба:
1. Добро протресете ја боцата.
2. Осигурајте се дека ѕидот од гумата е чист и сув.
3. Држете ја боцата на растојание од 15 до 20 цм. од ѕидот на гумата и прскајте рамномерно по површината.
4. Дозволете да се исуши природно.
5. За максимални резултати, повторете го нанесувањето.

Пакување: 500 ml