• Turtle Wax Super Hard Shell Finish восочна паста за полирање

Turtle Wax Super Hard Shell Finish восочна паста за полирање

Turtle Wax Super Hard Shell Finish восочна паста за полирање

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG50187
Достапност:1000
  • 600,00 ден.

    480,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

  

Turtle Wax Original 500мл е продуктот со кој започна се. Базиран на оригиналната формула од 1950-тите години, оваа паста го нуди истиот сјај и лесна употреба.

Содржи уникатен бленд на восочни честички и честички за чистење на тврдокорна нечистотија и лесната оксидација.

Значително го подобрува нивото на сјајот и обезбедува долготрајна заштита против природните елементи.

 Балансирана формула која не содржи груби абразиви и не предизвикува појава на гребатинки и дамки благодарение на нежната природа на честичките.

500мл