• 3 Микрофибер крпи

3 Микрофибер крпи

3 Микрофибер крпи

Производител:Kent
Код на продуктот:KQ6300
Достапност:978
  • 200,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Микрофибер крпи за чистење, сушење или полирање со димензии: 40х30 cm

Препорачана употреба: Микрофибер е материјал составен од полиестер и полиамид. Полиестерот ефективно чисти, а полиамидот е со висок степен на апсорбција и брзо се суши. Секое микроскопско микрофибер влакно има милиони мали куки кои едноставно апсорбираат и подигаат нечистотија и кал без да ја оштетат површината. Употребувајте ги крпите суви: за отстранување прашина и полирање. Употребувајте ги крпите влажни: за отстранување тврдоглави дамки и нечистотија - ефективно чистење без употреба на хемикалии.

Препорачана нега: Кога се валкани, измијте ги рачно или машински во топла вода со детергент. Не користете омекнувач. Не користете белило. Сушете природно или во машина за сушење на средна топлина.