• Полир-спреј во боја

Полир-спреј во боја

Полир-спреј во боја

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG6911
Достапност:986
  • 550,00 ден.

    350,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење


Спреј полир во боја со кој брзо и едноставно се постигнува засилен интензитет на бојата, восочна заштита и брилијантен сјај.  Отстранува мали нечистотии, прашина и водени дамки од површината.

Пакување - 500 ml

Начин на употреба:
За најдобри резултати, исперете го возилото пред употреба
.
Нанесете од производот и пребришете со микрофибер крпа до висок сјај.