• cam Elite 320L

cam Elite 320L

cam Elite 320L

Производител:Cam
Код на продуктот:K1640
Достапност:999
  • 8.000,00 ден.

    6.400,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Капацитет: 320L

Надворешни димензии: Д - 131 cm; Ш - 78 cm; В - 38 cm
Тежина на куферот: 13 kg
Максимален товар: 50 kg
Материјал: PP
Боја на капакот: Сива со висок сјај
Боја на долниот дел: Мат црна
Заклучување: Централно
Отварање: Од една страна
Монтажа на кровни носачи: Со U-приклучок на шрафење
Сертификати за квалитет: TUV/GS
Аеродинамика: Направени тунелски тестови

Произведено во: CAM ИталијаОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ПОРАДИ ГАБАРИТНИТЕ ДИМЕНЗИИ